Podis en diferents competicions del Club Patí l’Ametlla de Mar

Comparteix

El Club Patí l’Ametlla de Mar ha participat durant les darreres setmanes en diverses competicions amb bons resultats, tant pel que fa a la competició dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya com a la Federada.

Dos podis a les finals de Catalunya en competició escolar i 5 podis en competició federada és la collita de bons resultats del Club Patí l’Ametlla de Mar en les seves últimes competicions.

El dia 10 de juny, Enric Serrano va participar a la final nacional de nivell C assolint una meritòria 4a posició, mentre que l’11 de juny el Quartet de Secundària format per Mireia Manjón, Paula Serrano, Meritxell Flores i Carme Arbó es van classificar a la 8a posició a la final nacional disputada també al Vendrell.

El 17 de juny es van disputar les finals nacionals de nivell A assolint dos podis. Van ser els de Hannah Pallarés en categoria infantil amb una 1a posició i la 2a d’Iris Aliau en categoria benjamí. Carme Arbó va quedar 4a en Aleví, Meritxell Flores 6a en Juvenil i Mireia Manjón 11a en cadet.

A més, el passat 10 de juny va tenir lloc a l’Hospitalet de l’Infant l’Open TGN Formació pels nivells 5, 6 i 7 amb el resultat de cinc podis.

En nivell 5 grup B, Iris Aliau va quedar a la 2a posició i Xènia César va quedar 3a. Al grup a nivell 6, Mireia Manjón va quedar a la 3a posició. Al grup B nivell 6, Gina Monforte va quedar a la 4 posició i en el grup C nivell 6, Carme Arbó va assolir la 5a posició. En Grup B nivell 6, 1a posició per a Àngels Llaó i 2a per a Anna Brull. Finalment, Paula Serrano va assolir la 5a posició al grup B nivell 7 i Meritxell Flores també la 7a posició al grup A nivell 7.

El pròxim 1 de juliol, el Club Patí l’Ametlla de Mar té una nova competició. Es tracta de la preselecció del Trofeu Catalunya de la Federació Catalana de Patinatge pels nivells 1 al 4 i 5 al 7 que tindrà lloc simultàniament a Riudoms i Salou.

Comparteix