Participació calera a les Finals Nacionals de Rítmica

Comparteix

El dia 3 de juliol comença el Gimnàstic Camp, un campus de gimnàstica, que aquest any, pel ritme de les inscripcions, comptarà amb més participants que l’any passat.

La secció de Rítmica de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha tingut representació en les finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que s’han celebrat durant els passats caps de setmana.

El dia 3 de juny, Irene Escoda va participar a Torroella de Montgrí a la final individual categoria infantil nivell A en la modalitat de cèrcol assolint la 31a posició.

L’11 de juny tres gimnastes més van participar a Barcelona a les finals nacionals nivell B. Leyre Farnós va assolir la 5a posició i Mar Reverté la 14a a la categoria aleví, nivell B modalitat mans lliures. Carla Monforte va assolir la 30a posició en categoria benjamí, nivell B modalitat mans lliures.

Per últim, el conjunt Arale format per Aina Llambrich, Aina Brull, Carla Monforte, Inés Callejas i Rocío Repetto va participar el passat 17 de juny a Sabadell a la final nacional de conjunts en categoria benjamí, nivell B i en la modalitat de mans lliures. Les caleres van obtenir la millor nota en l’apartat de dificultat, però van finalitzar a la 14a posició.

Tere Llambrich, coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar, es mostra satisfeta de com ha anat la temporada.

Cal recordar que el dia 3 de juliol comença el Gimnàstic Camp, un campus de gimnàstica, que aquest any, pel ritme de les inscripcions, comptarà amb més participants que l’any passat.

Comparteix