Finalitza el curs a l’Escola Sant Jordi

Comparteix

Avui dijous ha tingut lloc la festa de comiat als alumnes de 6è, els quals, finalitzen el cicle superior de primària i han rebut l’orla abans d’abandonar el centre per incorporar-se a l’Institut Candelera.

Aquest dijous ha estat el darrer dia de classes a l’Escola Sant Jordi posant punt final a un curs que va començar el dia 5 de setembre de 2022 i que ha significat el retorn a la normalitat postpandèmia.

Després de gairebé deu mesos de curs, aquest dijous dia 22 de juny ha estat l’últim dia de classe pels alumnes de l’Escola Sant Jordi, després d’una setmana en la qual, havent passat ja el període d’exàmens, el currículum escolar s’ha relaxat amb activitats poc habituals, algunes d’elles a l’aire lliure.

Dimecres es va organitzar la Festa de Final de Curs a càrrec de l’AMPA del centre educatiu, la qual va organitzar una matinal lúdica i d’animació amb inflables perquè gaudissin els alumnes i avui dijous ha tingut lloc la festa de comiat als alumnes de 6è. Els alumnes finalitzen el cicle superior de primària i han rebut l’orla abans d’abandonar el centre per incorporar-se a l’Institut Candelera.

La directora del centre Fàtima Garcia ha fet un bon balanç d’un curs que ha permès recuperar la normalitat i seguir amb la línia de resultats satisfactoris de l’escola, la qual ja té assegurat l’horari intensiu de 9h a 14h de cara al pròxim curs.

Des de l’escola, tot i l’afluència d’alumnes que ha tingut l’anomenada hora de lleure, no s’ha apreciat una utilitat positiva en el desenvolupament de la jornada. També han destacat el projecte de l’Hort que permet la interacció entre els alumnes i els usuaris de la residència l’Onada , que comparteixen l’experiència de tenir cura d’un hort. Una pràctica de referència al centre que ha estat altament divulgada i promocionada des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix