Gaseni encapçalarà la llista republicana per la demarcació de Tarragona al Senat

Comparteix

Si surt elegit compaginarà el senat amb la seva labor com a cap de l’oposició a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana ha ratificat les llistes republicanes per a les eleccions generals de 23 de juliol i el calero Jordi Gaseni i Blanch, president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) serà qui encapçalarà la candidatura d’Esquerra per la demarcació de Tarragona.

Gaseni ja va ser escollit primer ebrenc a la llista la setmana passada pel congrés del partit a l’Ebre. Gaseni,  que si surt elegit compaginarà el senat amb la seva labor com a cap de l’oposició a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, ha explicat que és tot un repte poder influir en polítiques que afecten temes importants per al poble, el territori i el país.

Gaseni tindrà a la regidora de Móra d’Ebre, Marta Montaguti el regidor de Gandesa, Joan Aubanell, com a suplents. La regidora de Deltebre, Vanessa Callau, serà suplent del tercer candidat de la demarcació, Josep Rufà, que precedirà a la segona candidata a la Cambra, Laura Castel. 

Comparteix