La reducció del deute i la millora de la imatge al carrer, primeres prioritats del nou Ajuntament

Comparteix

L’alcaldessa també va insistir a donar un canvi en el tracte cap a treballadors i ciutadans, amb un govern accessible als ciutadans.

El nou equip de govern de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar format per Junts i el Partit dels Socialistes de Catalunya va començar a treballar aquest dilluns al matí posant-se al dia de la situació de l’Ajuntament abans de començar a prendre decisions.

Els nous membres de l’equip de govern ja van reunir-se amb secretaria, intervenció, recursos humans i els treballadors dels diferents departaments de l’Ajuntament per tal de fixar les prioritats i les primeres accions de govern.

Els nous regidors ja van assumir les responsabilitats en cadascuna de les seves àrees, les quals s’han de ratificar en un ple que tindrà lloc a primers de juliol. La nova alcaldessa Eva del Amo va explicar que tot i que són dos partits diferents, l’acció de govern ha de basar-se en la confiança mútua i convertir-se en un sol equip.

Quant a les prioritats, Eva del Amo va destacar per damunt de totes, la reducció del deute i de cara a la temporada turística el manteniment d’instal·lacions, carrers, parcs i jardins per donar una bona imatge.

L’alcaldessa també va insistir a donar un canvi en el tracte cap a treballadors i ciutadans, amb un govern accessible als ciutadans, que surti del despatx i que tingui tracte directe amb els caleros i caleres per escoltar i atendre els seus neguits i necessitats.

Comparteix