El pilot calero Marc Beltran líder de les Sodi World Sèries nacionals

Comparteix

Amb les puntuacions assolides aquest any Beltran s’ha situat en el 26è lloc del rànquing mundial format per 1.558 pilots de tot el món.

El calero Marc Beltran de 12 anys està competint a les Sodi World Sèries, competició de velocitat de karts organitzat per aquesta prestigiosa marca en l’àmbit mundial i de moment està líder de la competició nacional.

Sodi organitza aquesta competició en l’àmbit mundial distribuïda en competicions nacionals per a karts de 4 temps, els quals poden arribar als 90 km/h. El calero Marc Beltran competeix a la categoria Junior Cup per a edats compreses entre els 12 i els 15 anys i a manca de quatre curses per finalitzar el campionat nacional ocupa la primera posició entre els 33 pilots participants. Després de les disset primeres curses el calero ha pujat setze vegades al podi, vuit d’elles com a guanyador, sis des de la segona posició i dues més a la tercera.

El guanyador de cada competició nacional es classificarà per disputar el Campionat mundial l’any 2024 i que aquest 2023 s’ha de celebrar a Eslovàquia del 5 al 8 de juliol.

Amb les puntuacions assolides aquest any Beltran s’ha situat en el 26è lloc del rànquing mundial format per 1.558 pilots de tot el món.

 A Marc Beltran li queden quatre curses per finalitzar la competició, la primera d’elles el pròxim 2 de juliol al Tàrraco Karting de Tarragona. Després li quedarà una cursa al Circuit d’Osona de Vic el 29 de juliol i dues curses més a Tarragona, el 17 de setembre i el 17 de desembre.

Comparteix