Baralla multitudinària dissabte a la nit a la Plaça Catalunya

Plaça Catalunya
Plaça Catalunya
Comparteix

L’únic detingut de moment és un home de 26 anys de Tàrrega.

Dissabte a la nit passada la 01.00 h de la matinada es va produir una baralla multitudinària entre una quinzena de persones als voltants de la Plaça Catalunya causant gran alarma entre els clients dels establiments d’aquesta zona.

Els fets tot pareix indicar que es van produir per un tema de salut pública, és a dir, de drogues i s’hi van veure implicats un grup d’origen magrebí i un grup de joves originaris de Tàrrega (Lleida).

La baralla va provocar que molts dels clients es protegissin a dins dels establiments, ja que els implicats van utilitzar taules, cadires, gots i ampolles de vidre dels bars de la zona.

En la fugida amb un vehicle contra direcció i de manera temerària, van intentar baixar per les escales del carrer de l’Àngel i un altre vehicle va provocar danys en diversos vehicles en la seva fugida finalitzant al final del carrer Bruc després d’embarrancar amb un vehicle tot terreny. Un dels ocupants va abandonar el vehicle i es va llençar a la mar en la seva fugida, tot i que va acabar detingut pels Mossos d’Esquadra. L’únic detingut és un home de 26 anys de Tàrrega.

Tant des dels Mossos d’Esquadra com des de la Policia Local de l’Ametlla de Mar estan investigant els fets i els vehicles abandonats i fins i tot un telèfon mòbil que un dels ocupants d’un vehicle va perdre durant la fugida.

Comparteix