El camp de la Cala acull l’Hospitalet Football Cup

Comparteix

Els partits al camp de futbol de l’Ametlla de Mar s’iniciaran dissabte a les 9 del matí amb un UE.Tortosa Ebre i CD.Aoiz

Les instal·lacions esportives municipals de l’Ametlla de Mar seran seu de l’Hospitalet Football Cup, un torneig de futbol que tindrà lloc del 16 al 18 de juny i que també acollirà el camp de futbol de l’Hospitalet de l’Infant.

La competició es disputarà en dos formats, futbol 8 i futbol 11 i en categories cadet, infantil, aleví i benjamí amb la participació de tretze equips de diversa procedència, UD.Molinos, AEFA.Alcanar, CD.Aoiz, CD. Vall d’Alba, EFB.Calafell, FC.Masquefa, CD.Ribes, Primer Toque Vinaròs, Atlètic Segre, UE.Tortosa Ebre, FB. L’Hospitalet de l’Infant, Sant Pau Apostol i UD.Salou.

Els partits al camp de futbol de l’Ametlla de Mar s’iniciaran dissabte a les 9 del matí amb un UE.Tortosa Ebre i CD.Aoiz i s’allargarà durant tot el dia i diumenge al matí.

Comparteix