Dissabte se celebra Ple de constitució del nou Ajuntament

Comparteix

El Ple es podrà seguir pel dial 107.3 FM i l’streaming de lacalartv.cat/directe, però també en streaming en vídeo mitjançant el YouTube de La Cala RTV.

Aquest dissabte dia 17 de juny a partir de les 10.30 h tindrà lloc a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar el Ple de Constitució del nou ajuntament, és a dir, que d’aquest ple sortirà la configuració dels càrrecs electes municipals per a la pròxima legislatura.

L’acte començarà amb la configuració de la Mesa d’Edat, que serà formada per Antonio Espuny com a membre electe de major edat i Albert Borràs com a membre electe de menor edat, que actuaran en qualitat de president i vocal respectivament.

Posteriorment, tots els membres electes juraran o prometran, depenent de la fórmula que escullin, el càrrec per ordre alfabètic.

A continuació es presentaran els candidats a alcalde i s’iniciarà una votació secreta que decidirà qui presidirà l’alcaldia durant la pròxima legislatura. Si hi ha algun candidat o candidata que hagi assolit un mínim de set vots, serà el pròxim alcalde. Si ens atenem al pacte de govern anunciat aquest dijous entre Junts i PSC, hauria de ser la candidata de Junts Eva del Amo. Si no fos així, ho seria el candidat de la llista més votada, en aquest cas Jordi Gaseni d’ERC.

Per ERC prendran possessió de la seva acta com a regidors, Jordi Gaseni Blanch, Jani Brull Bardí, Vicent Llaó López, Montse Cateura Solans i Joan Manel Tello Fernández. De Junts x l’Ametlla ho faran Eva del Amo Galarzo, Jordi Martí Bladé, M. José Castellano Cervera, Amadeo Comes Cañagueral i Albert Borràs Pérez. Pel PSC tindran acta de regidor Xavier de la Fuente Brull i Ana M. Aragon Mora. Per Entesa per la Cala l’única acta de regidor l’ocuparà Antonio Espuny Gaseni.

El Ple es podrà seguir pel dial 107.3 FM i l’streaming de lacalartv.cat/directe, però també en streaming en vídeo mitjançant el YouTube de La Cala RTV. Aquesta darrera opció també permetrà veure el Ple al televisor intel·ligent (Smart TV). L’Ajuntament també habilitarà una pantalla de televisió en la qual es podran seguir les imatges a la Sala d’actes dels baixos de l’edifici municipal donades les petites dimensions de la Sala de Sessions.

Comparteix