El Play-off d’ascens de l’equip A, el més destacat del final calero a la Lliga Catalana de Pàdel

Comparteix

L’equip A jugarà el play-off d’ascens entre el 2 i el 9 de juliol en seu única que serà a Torredembarra i hauran de superar dues eliminatòries.

El passat cap de setmana va finalitzar la Lliga Catalana de Pàdel en la qual hi ha participat tres equips del Club de Tennis l’Ametlla de Mar amb sort ben diferent i amb l’equip A que jugarà el play-off d’ascens a 2a Catalana.

El millor classificat dels tres equips ha estat l’equip A que milita a la 3a Catalana. Després de l’ascens de l’any passat, els caleros tindran una nova oportunitat de pujar de categoria, ja que s’han classificat a la 3a posició i això els dona accés a disputar el play-off d’ascens a 2a.

En l’últim partit disputat els caleros van perdre 1 a 2 amb el Cambrils Gomotor C. Isaac Tesón i Aitor Lallana van guanyar 6/0 i 7/6, però Marc Medrano i Albert Bouzas van perdre 6/4, 4/6 i 6/7, i Jordi Torres i Ivan Ferreiro també van caure per 4/6 i 3/6. Han finalitzat 3rs amb 26 punts.

Per la seva part l’equip B que ha militat a la 4a Catalana, ha finalitzat cuer amb només 9 punts. Els caleros van perdre l’últim partit davant del Bahia Mar B per 0 a 3. Enric Vila i Rafel Martí van perdre 3/6 i 2/6, Albert Puell i Sergio Coll van perdre 1/6 i 1/6 i Jonhy Reixach i Jordi Bardí també van caure per un doble 0/6.

L’equip femení finalment no va poder assolir l’ascens. Les caleres van perdre amb el seu principal rival per 3 a 0. Eva del Amo i Ariadna Gimeno van perdre 2/6, 6/2 i 6/3. Mònica Llambrich i M. Carme Arjona van perdre 7/5 i 6/3 i Maria Castro i Laia Martí també van perdre 6/0 i 6/3.Les caleres que han tingut opcions de jugar el play-off fins a l’última jornada, han finalitzat a la 6a posició amb 19 punts.

Ivan Ferreiro, president del Club Tennis l’Ametlla de Mar en fa una valoració positiva de la temporada.

L’equip A jugarà el play-off d’ascens entre el 2 i el 9 de juliol en seu única que seran a Torredembarra i hauran de superar dues eliminatòries. El seu primer rival serà amb tota seguretat el CPTR Riudoms C, 4t classificat del grup B.

Comparteix