Arriben els cursos d’estiu al Telecentre amb novetats

Comparteix

Un taller d’il·lustració i un altre de trucs per a vídeos curts entre les novetats d’aquest any.

Aquest dimecres dia 14 de juny s’obriran les inscripcions per als Cursos d’Estiu 2023 que organitza la regidoria de Formació i Treball de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, els quals es realitzaran íntegrament al telecentre, vuit propostes formatives destinades als joves per complementar el seu període de vacances.

La regidoria de Formació i Treball de l’Ajuntament calero ha preparat de cara a l’estiu i amb l’objectiu d’atreure l’interès del col·lectiu jove, vuit cursos i tallers de formació, alguns dels quals ja es venen organitzant en els darrers anys i d’altres, que s’organitzaran aquest estiu per primera vegada.

L’objectiu de la regidoria, tal com explica Viqui Martí, tècnica de Formació i Treball, és oferir una possibilitat de formació més lúdica als joves durant les vacances d’estiu.

Els cursos es faran durant el mes de juliol, amb preus que oscil·len entre els 32 i els 60 € i amb durades diverses, repartits en horaris de matí i tarda.

Al matí tindran lloc els cursos d’ordenografia, tant l’inicial com el de continuació, amb un espai al mig per aquells que vulguin complementar-lo amb el d’informàtica i ús del Google Drive i el Classroom. El preu d’aquests cursos serà de 40 € i es durà a terme de dilluns a divendres entre les 11 h i les 13.15 h.

A la tarda s’han previst els tres cursos de robòtica, Màquines amb elements reciclats, Disseny gràfic 2D i programació d’un videojoc i el de Creació d’un videojoc amb Arcade. Aquests cursos tenen molta acceptació i cada any exhaureixen les places disponibles. Es faran entre les 17 h i les 20 h els dilluns, dimarts, dimecres i dijous i tindran una setmana de durada cadascun. El seu preu és de 60 €.

Aquest any com a novetat, es proposen dos nous cursos, el d’Il·lustració, per introduir en el llenguatge visual i plàstic a través del dibuix i el color i un altre taller de Trucs per a vídeos curts, que constaran de vuit hores de durada i que es realitzaran de 18 a 20 h, el primer tots els divendres de juliol i el segon els dilluns i els dimecres. El seu preu és de 32 €. Els interessats s’han d’inscriure al Telecentre del carrer Pau Casals, 74 a partir d’aquest dimecres dia 14 de juny entre les 9 del matí i les 14 h amb el DNI de l’alumne. Es pot demanar informació a través d’una trucada telefònica al 977 45 72 69 o enviant un correu electrònic a telecentre@ametllamar.cat.

Comparteix