Una fuita d’aigua inunda els baixos de la Llar d’Infants de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Les classes es reprendran amb tota normalitat a partir de demà.

La Llar d’Infants Municipal Xerinola de l’Ametlla de Mar ha patit el trencament d’una canonada d’aigua que ha provocat la inundació de la planta baixa del centre i s’ha hagut d’aturar l’activitat dels alumnes ubicats en aquesta zona.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha demanat la col·laboració de totes aquelles persones que poguessin desplaçar-se al centre a evacuar aigua, amb l’objectiu de recuperar la normalitat com més aviat millor.

Avaria s’ha produït en el sistema de conducció d’aigua a un dels banys. Els alumnes ubicats al primer pis han pogut fer classes amb normalitat. Jordi Gaseni, alcalde en funcions de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha agraït la participació de la gent que ha acudit a la crida d’ajut de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar per evacuar aigua, amb l’objectiu que es pogués recuperar la normalitat com més aviat millor.

Les classes es reprendran amb tota normalitat a partir de demà.

Comparteix