Èxit de la 1a edició de la Kinty’s League

Comparteix

Durant tota la jornada el camp annex de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals van registrar una magnífica entrada i un ambient molt festiu.

Junco FC es va imposar dissabte en la primera edició de la Kinty’s League després de derrotar als penals a Mohicanos Team. El partit havia finalitzat el temps reglamentari amb empat a 1.

Junco FC s’havia plantat a la final després de guanyar 3 a 1 a Xinitas FC, mentre que Mohicano Team havia guanyat 2 a 1 a semifinals a Franc de Buur Tere.

Durant tota la jornada el camp annex de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals van registrar una magnífica entrada i un ambient molt festiu. Des de les 9 del matí i fins després de la final que es va jugar a les 8 del vespre, el torneig va generar una gran expectació i va comptar amb molt de públic.

La música va estar present amb diversos concerts que van animar la competició esportiva. Sergi Quintana president de la Kinty’s League, n’ha fet una bona valoració del torneig.

Deu equips van participar en la 1a edició del torneig. Cada equip disposava d’un president, un entrenador nou jugadors i una jugadora molts dels quals van ser escollits per sorteig en un draf.

En total hi van participar 100 jugadors i tant els presidents com els entrenadors i fins i tot l’organització van poder influir en diversos factors del joc, a través de la utilització de cartes que es convertien en penals, expulsions, premis i altres sorpreses.

Comparteix