Nit de Poesia al carrer, la gala dels premis literaris de la Cala

Comparteix

Aquest any CalaCultura comptarà amb la col·laboració del Grup Escènic de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, que teatralitzarà el recital de poesia.

Dissabte tindrà lloc a l’Ametlla de Mar la Nit de Poesia al carrer, un dels esdeveniments de caràcter cultural més importants de l’Ametlla de Mar, el qual serveix per presentar en societat els guanyadors dels premis literaris de la localitat.

Organitzada per CalaCultura, la Nit de Poesia al carrer és la posada de llarg dels amants de la literatura i l’excusa ideal per embolcallar de simbologia i notorietat l’entrega del 31è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i el 14è Premi Nit de Poesia al carrer, ja que els dos autors, dels quals encara se’n desconeix el nom, seran presents a l’acte.

Aquest any CalaCultura comptarà amb la col·laboració del Grup Escènic de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, que teatralitzarà el recital de poesia que oferiran vuit rapsodes al llarg de l’acte i que aquest any recitaran integra l’obra Casa per casa de Ricard Desola, guanyadora de la VIIa edició del Premi Nit de Poesia al carrer. Ramon Gonzàlez, membre de CalaCultura explica que han volgut donar notorietat a l’acte i importància als premis propis.

L’acte tindrà una durada aproximada d’una hora, començarà a les 22 h i tindrà com a escenari la Plaça Joan Miro.

Comparteix