Bon balanç de la S.C.E.R a la temporada dels seus equips de futbol

Comparteix

Ja s’ha avançat que la dinàmica de cara a la pròxima temporada serà la mateixa, és a dir d’un màxim de cinc jugadors de fora i la resta de casa.

Finalitzada la temporada futbolística dels equips de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, la junta directiva de la secció esportiva n’ha fet un balanç positiu de la campanya realitzada, tant pels equips amateurs a la 3a i la 4a catalana, com per l’equip juvenil a la 1a divisió.

El president de la Secció Esportiva de la Societat Rafel Aixart, n’ha fet un balanç molt positiu, sobretot de la labor feta amb el 1r equip de futbol, que ha finalitzat la lliga a la 3a posició, lluitant fins a la penúltima jornada per la segona. Aixart s’ha mostrat satisfet amb el conjunt humà i la pinya que han fet els jugadors i confia en la renovació del 90% d’una plantilla que durant tota la temporada ha mostrat implicació amb el club, tant en els partits com en els entrenaments. De moment la junta ja ha assegurat la continuïtat de Xavi Subirats com a entrenador i Sergi Quintana com a segon i ja ha avançat que la dinàmica de cara a la pròxima temporada serà la mateixa, és a dir d’un màxim de cinc jugadors de fora i la resta de casa. Rafel Aixart és el president de la secció esportiva de la Societat.

Quant al filial, 11è a la 4a Catalana, la junta està treballant per poder assegurar la seva continuïtat la pròxima temporada amb els jugadors que seguiran i els que hagin finalitzat la seva etapa a la categoria juvenil. Un cop s’asseguri el futur de l’equip, la junta decidirà sobre la continuïtat o no de Jordi Subirats To a la banqueta. Respecte al filial, la junta pensa que pel seu potencial, la temporada ha estat massa discreta i que mereixia una millor classificació.

Pel que fa al juvenil, la junta valora molt positivament la 4a posició assolida a la 1a divisió en un any amb entrenadors nous a la banqueta i anuncien la possibilitat de crear un segon juvenil de cara a la pròxima temporada per la quantitat de jugadors que seguiran i els que finalitzen l’etapa al cadet de l’AME.

Comparteix