La Biblioteca Dr Frias acull l’exposició ‘Cavall Fort celebra 60 anys’

Comparteix

És una exposició itinerant de petit format basada en el dossier publicat a la revista el mes de desembre.


El passat desembre, la revista infantil i juvenil ‘Cavall Fort’ va fer 60 anys. Per aquest motiu, s’ha dut a terme l’exposició ‘Cavall Fort celebra 60 anys’ que recórrer diverses biblioteques catalanes durant l’any. Des del dimarts 30 de maig, l’exposició es pot visitar a la Biblioteca Dr. Frias de l’Ametlla de Mar.

Amb motiu dels 60 anys, l’editorial ha previst dur a terme diverses accions per a commemorar l’aniversari. La primera d’aquestes accions va ser la renovació de la revista a partir del gener de 2022. I recentment s’ha posat en marxa l’exposició ‘Cavall Fort celebra 60 anys’.

L’exposició està basada en el dossier que es va publicar a la revista del mes de desembre passat, la revista “Benvinguts a Cavall Fort. Fem obres!”. En aquest dossier, ple de jocs, animava els lectors a entrar a l’edifici de Cavall Fort, un edifici imaginari i força esbojarrat, per tal que entressin a veure com fan la revista.

Ara, amb l’exposició, l’editorial convida a viure aquesta experiència divertida i lúdica. Els visitants podran passejar per diferents espais de la revista: la recepció, la redacció, el plató, el menjador, el taller artístic, el jardí, la sala polivalent i el terrat.

L’exposició es pot visitar gratuïtament a la Biblioteca Dr. Frias de l’Ametlla de Mar fins al 30 de juny, de dilluns a divendres de 10 a 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13 h.

Cavall Fort és una revista adreçada al públic infantil i juvenil, feta en català, que té un contingut interessant i divertit que ajuda els seus lectors a adquirir el gust per la lectura, els desvetlla la curiositat pel món que els envolta i els estimula la creativitat.

Comparteix