La Cala finalitza la lliga amb un empat al camp del Godall

Comparteix

El filial va perdre dissabte per 3 a 1 al camp de l’Amposta B.

La Cala finalitza la lliga amb un empat al camp del Godall

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar no va passar de l’empat en l’últim partit de la temporada al camp del Godall. Els caleros van equilibrar per dues ocasions els gols dels locals i finalitzen una magnífica temporada a la tercera posició.

Amb la tercera posició assegurada i sense cap més opció, els caleros van treure un discret empat a dos del camp del Godall, un equip de la zona baixa de la classificació que es va avançar per dues ocasions en el marcador i que els caleros van poder anivellar gràcies a un doblet d’Emma Meza que ha acabat la lliga com a màxim artiller dels caleros amb 17 gols.

El d’aquest diumenge va ser un partit sense història en un camp en un estat molt dolent, que evidentment els caleros volien guanyar, però que davant la manca de motivació, no es van poder emportar els tres punts.

Tercera posició final amb 67 punts amb uns números que deixen constància de la molt bona temporada realitzada, amb vint-i-una victòries, quatre empats i només cinc derrotes i deixant el quart classificat a onze punts de diferència.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial va perdre dissabte per 3 a 1 al camp de l’Amposta B. Els caleros com ja ens tenen acostumats en els darrers partits, van encaixar molt aviat i al minut 11 ja perdien 2 a 0, tot i que abans del descans, Genís Consarnau va escurçar diferències.

A l’inici de la segona part, els ampostins van fer el tercer i definitiu. Ara els ampostins depèn del que passi amb la segona posició del seu primer equip a la tercera catalana per poder ascendir. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els caleros finalitzen la lliga a l’onzena posició amb 30 punts, amb deu victòries, cap empat i vint derrotes.

Comparteix