La Cala acomiada la temporada al camp del Godall

Comparteix

El filial de la Cala també dirà adeu a la lliga com a visitant. Ho faran dissabte a les 17.00 h al camp de l’Amposta B.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest diumenge a les 18.00 h el darrer partit d’aquesta temporada i ho farà al camp del Godall amb l’ànim d’acomiadar amb victòria una magnífica temporada.

Els caleros amb la tercera plaça assegurada des de fa jornades i sense opcions d’aconseguir cap de les dues primeres, esperen aconseguir la victòria en l’últim compromís de la temporada davant d’un equip que aquest any ha passat dificultats. Els del Montsià ocupen la 12a posició de la classificació amb 34 punts. Xavi Subirats destaca la dificultat i el mal estat del camp que es trobaran.

Per la seva part, el filial de la Cala també dirà adeu a la lliga com a visitant. Ho faran dissabte a les 17.00 h al camp de l’Amposta B. Els caleros, des de l’11a posició de la classificació amb 30 punts, mentre els ampostins són 4ts amb 60 i encara tenen opcions de classificar-se tercers i pujar de categoria. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els caleros encara poden superar a la Fatarella a la 10a posició.

Comparteix