El pàdel del Club de Tennis l’Ametlla es consolida en zona de play-off

Comparteix

L’equip femení, va guanyar per 1 a 2 a les pistes del Club Pàdel Amposta i cada vegada estan més prop dels llocs de play-off.

La del passat cap de setmana, va ser una jornada majoritàriament positiva pels equips de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar, amb victòries de l’A i el femení i derrota del B que no va aprofitar que visitava les pistes del cuer.

L’equip A que juga a la 3a Catalana, va fer un pas importantíssim per consolidar-se en zona de play-off al derrotar al Pàdel Mora la Nova B per 3 a 0. Antonio Callau i Ivan Fernández van guanyar per un doble 6/3. José Mari Llaó i Jaume Pijoan van guanyar 6/2 i 6/1 i Isaac Tesón i Marc Medrano també es van imposar 6/1 i 6/3.

Els caleros han superat al Mora la Nova B a la classificació i ocupen la 3a posició amb 19 punts. Dissabte dia 27 a les 17 h juguen a les pistes del Jesussport Germans Callejón.

Per la seva part l’equip B a la 4a Catalana, va perdre 2 a 1 a les pistes del Club Pàdel Amposta. Enric Vila i Jordi Bardí van guanyar 3/6 i 5/7, però Joaquim Peña i Manuel Huamanchumo van perdre en tres sets 5/7, 6/2 i 6/4 i Robert Ferreiro i Jordi Nolla van perdre 7/5 i 6/2.

Continuen cuers amb 9 punts i aquest cap de setmana descansen.

I quant a l’equip femení, va guanyar per 1 a 2 a les pistes del Club Pàdel Amposta i cada vegada estan més prop dels llocs de play-off. Mònica Llambrich i Montse Bayarri van imposar-se per 1/6, 6/2 i 5/7. Laia Martí i Elena Pau van guanyar 0/6 i 3/6 i Maria Castro i Jordina de Gràcia van perdre 3/6, 6/1 i 6/3.

Les caleres ocupen la 6a posició a la classificació amb 16 punts i es troben a només dos punts de la zona de play-off. Dissabte a les 11 juguen a les pistes del CEM amb el Pàdel Tortosa Girls.

Comparteix