El Bàsquet l’Ametlla perd l’últim partit a la pista del Calafell

Comparteix

Ara els de l’Ametlla de Mar hauran d’esperar a veure què passa amb la reestructuració de categories per veure si la pròxima temporada juguen a categoria superior o es queden a la mateixa.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre aquest dijous al vespre a la pista del Calafell Mas per 64 a 51 en l’últim partit de la lligueta d’ascens i finalitzarà el play-off en última posició després d’una segona fase en la qual no han estat tan encertats com a la lliga regular.

Els caleros van perdre per tretze punts de diferència a Calafell, sumant la quarta derrota del play-off, fet que els condemna a la cua dels equips que han lluitat per assolir l’ascens a 3a Catalana.

Els de l’Ametlla de Mar, que van anar acompanyats per un autocar d’aficionats, van aguantar fins a mitjan segon quart. Els caleros es van apuntar el primer parcial competint al màxim nivell, tot i que en el segon ja van fer una baixada important, anant al descans amb un marcador desfavorable de 34 a 29.

Els caleros ja no van aixecar el cap fins a l’últim quart, tot i que l’avantatge dels calafellencs els permetia controlar el partit i fent insuficient la reacció calera.

En aquesta ocasió els caleros també van estar més encertats que els locals en els tirs lliures amb un encert del 60% davant del 37% del Calafell i també des de la línia de 3 punts amb 6 encerts davant dels 5 dels locals. En canvi, fluix balanç de llançaments de dos punts amb 9 cistelles. Només quatre jugadors van encetar la seva casella anotadora amb Aitor Gavilán com a màxim encistellador amb 18 punts. Aitor Gavilán és un dels integrants de l’equip.

Ara els de l’Ametlla de Mar hauran d’esperar a veure què passa amb la reestructuració de categories per veure si la pròxima temporada juguen a categoria superior o es queden a la mateixa.

Quant al campió del play-Off, caldrà esperar a l’únic partit que queda per disputar entre el Teresianes de Tarragona i el Calafell Mas d’aquest dissabte per veure qui dels dos s’emportarà la primera posició.

Comparteix