Podi del Quaret de Secundària del Club Patí l’Ametlla al Campionat Territorial

Comparteix

Disputaran la final del Campionat de Catalunya que organitza la Federació Catalana de Patinatge el pròxim 11 de juny al Vendrell

El quartet de secundària del Club Patí l’Ametlla de Mar va aconseguir pujar al podi el passat cap de setmana a la final del Campionat Territorial de Gimnàstica Rítmica Grups Xou Promoció que es va disputar al Pla de Santa Maria el dissabte 27 de maig.

El quartet calero, “El dret de la Llibertat i el deure de respectar”, format per Mireia Manjón, Paula Serrano, Meritxell Flores, Carme Arbó i Laia Llambrich, es va classificar en una meritòria tercera posició i va tornar a casa amb un podi molt valuós, ja que equival a poder disputar la final del Campionat de Catalunya que organitza la Federació Catalana de Patinatge el pròxim 11 de juny al Vendrell.

A les finals s’han classificat els tres millors quartets de cada demarcació. Neus Pallarés, monitora del Club, destaca el podi i el treball que hi ha al darrere d’aquest resultat.

Cal recordar que el Club Patí l’Ametlla de Mar participarà dissabte a l’Open Promoció que tindrà lloc al Perelló el pròxim dissabte 27 de maig i el mateix dia a l’Open Avançat que es disputa a Tremp(Lleida).

Comparteix