Els veterans de la Cala guanyen a la Rapitenca i jugaran les semifinals de Copa

Comparteix

Ara els de l’Ametlla de Mar s’hauran d’enfrontar a les semifinals als veterans de l’Amposta

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va classificar-se dissabte per disputar les semifinals de la Copa de Veterans de les Terres de l’Ebre després d’imposar-se als penals als veterans de la Rapitenca.

Els veterans caleros van guanyar dissabte als penals, després d’haver empatat in extremis a tres gols, marcant el tercer al minut 90.

Tot i fer un bon partit, els caleros van haver de patir per empatar un partit molt igualat en el qual els rapitencs van treure molt profit de les segones jugades després de les accions a pilota parada. Els caleros van passar d’anar per davant en el marcador al descans, a anar a remolc fins a l’últim instant. Joan Pere Llambrich pensa que l’equip no mereixia patir tant, però està satisfet per haver passat ronda.

Sergi González, Javi Revilla i Brice Gallego van ser els autors dels gols dels de l’Ametlla de Mar, que després, en el llançament de penals, van estar més encertats que els rapitencs.

Ara els de l’Ametlla de Mar s’hauran d’enfrontar a les semifinals als veterans de l’Amposta, proclamats recentment campions de lliga, que van sortir guanyadors del triangular amb el Vinaròs i l’Aldea. El partit es disputarà dissabte a les 19 h al camp de l’Amposta, just després del partit que ha d’enfrontar als filials de la Cala i l’Amposta.

En l’altra semifinal s’enfrontaran els veterans del Tortosa, que van donar la sorpresa imposant-se a l’Alcanar, i els veterans del Roquetes que van sortir guanyadors del triangular amb el Santa Bàrbara i el Canareu.

La final, encara amb la seu per decidir, està prevista el dissabte dia 3 de juny.

Comparteix