El PSC presenta una candidatura amb noves idees i molta il·lusió

Comparteix

Entre les propostes destacades hi ha la creació de la figura del Defensor del Veí i la Taula del Mar, millorar els serveis socials i sanitaris, la revisió dels objectius de la Cala Gestió i la modernització de l’administració local.

El Partit dels Socialistes de Catalunya va presentar, diumenge a la Sala de la Societat, la seva candidatura a les eleccions municipals del 28 de maig, el conjunt de gent que configurarà la llista, la qual van dir, es presenta amb idees noves, molta il·lusió i que no arrossega bagatge històric, amb l’objectiu de «no preguntar-se d’on venen els problemes sinó d’afrontar-los».

L’acte el va obrir Xavier Sánchez, número tres de la candidatura, qui també va donar pas al senador socialista Xavier de la Vega present a l’acte. La candidatura del PSC està encapçalada per Xavier de la Fuente. En segona i tercera posició es troben Ana Maria Aragon i Xavier Sánchez, seguits de José Guillermo Luzarraga i Maria Linda Sueca. Arnau Pared i Isabel Salas ocupen la 6a i 7a posició, mentre que Pilar Martí i Benito Gutiérrez estan en el número 8 i 9. Tanca la llista dels deu primers, Òscar Buendia.

Els socialistes van ser molt crítics amb la política urbanística del govern, sobretot en temes com la 2a fase de 3 Cales, el Lidl o el parc del Bon Repòs i consideren fonamental fer «una auditoria per conèixer la realitat econòmica de l’Ajuntament i no fer, van dir, «el compte de la vella com està fent l’actual govern».

Xavier de la Fuente és el cap de llista dels socialistes.

‘Vents de canvi’ ha estat el lema escollit pel PSC en aquesta campanya electoral, sota el qual plantegen un seguit de propostes com donar solucions al que consideren «urbanisme descontrolat actual» i buscar solucions a les urbanitzacions d’acord amb els veïns. Els socialistes volen crear la Taula del Mar amb la connivència dels sectors industrials, turístics o esportius junt amb el sector pesquer tradicional, per donar sortida al sector històric pesquer.

Una de les propostes destacades de la candidatura socialista és la creació de la figura del Defensor del Veí i opinen que «el poble s’ha quedat estancat en els darrers vuit anys» en comparació a altres pobles de l’entorn com Tivissa, l’Hospitalet i altres pobles del Delta de l’Ebre.

Els socialistes caleros volen millorar els serveis socials i sanitaris i «evitar problemes com els que s’han generat amb la policia local, posant en qüestió la substitució d’alguns d’aquests serveis per la instal·lació de càmeres de seguretat».

Entre les propostes plantejades si governen, destaquen la col·laboració amb empreses privades i la creació d’un Pla Econòmic, la millora de la mobilitat del poble amb l’habilitació d’un segon accés principal i el reactivament del museu i el castell de Sant Jordi.

Una altra de les prioritats dels socialistes és la revisió dels objectius de la Cala Gestió i la modernització de l’administració local, aplicant el «compliment normatiu amb un canvi de model de relacions laborals amb control permanent de la qualitat del servei».

Comparteix