Diumenge tindrà lloc a la Cala la 23a Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre

Comparteix

El poliesportiu Municipal Galetet acollirà una nova edició d’aquesta trobada amistosa i no competitiva.

Aquest diumenge 21 de maig tindrà lloc al Poliesportiu Municipal Galetet la 23a Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre que organitza anualment l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Ebre.

Des de les 10 del matí de diumenge i fins a les 14 h , el poliesportiu Municipal Galetet acollirà una nova edició d’aquesta trobada amistosa i no competitiva, que tradicionalment posava punt final a la temporada, tot i que actualment i d’acord amb el pla de competició de la Federació Catalana de Rítmica, encara queden algunes competicions a celebrar el pròxim mes de juny. Tere Llambrich destaca l’organització de la Trobada.

A més de totes les gimnastes de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar, també hi haurà representació de la Gimnàstica Rítmica l’Ampolla, Rítmica Xaloc de la Ràpita, Club Rítmica la Sénia, Gentsana de Vinaròs, Club Gimnàstica Rítmica l’Hospitalet de l’Infant, Club Rítmica Miami Platja, Club Rítmica i Estètica de Constantí i el Reus Deportiu.

Comparteix