1r equip i filial volen brindar victòries a l’afició en l’últim partit de la temporada a casa

Comparteix

El filial de la Cala buscarà donar la sorpresa aquesta tarda aquí a casa partir de les 20.30 h davant de l’Alcanar.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga diumenge a les 18.30 h a casa davant del Tortosa B. Els caleros volen trobar de nou el camí de la victòria després de l’ensopegada de diumenge al camp del Benissanet.

Els de l’Ametlla de Mar volen donar una bona imatge en l’últim partit davant de la seva afició aquesta temporada i regalar-los la victòria davant dels tortosins que són 8 ns. Amb la tercera plaça final assegurada i després del decebedor empat al camp del Benissanet, els caleros ja coneixeran el resultat de l’Amposta-Rapitenca B i sabran si poden arribar a l’últim partit de lliga amb opcions de poder ser segons, tot i que a hores d’ara la situació pareix molt complicada.

Els de l’Ametlla de Mar volen la victòria per la seva afició i per acabar de la millor manera possible. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, el filial de la Cala buscarà donar la sorpresa aquesta tarda aquí a casa partir de les 20.30 h davant de l’Alcanar. Els caleros també volen acomiadar-se de l’afició amb victòria davant d’un dels equips aspirants a l’ascens, ja que els canareus ocupen la tercera posició a la classificació i tenen moltes possibilitats de jugar a la 3a Catalana la pròxima temporada.

A la vegada, una victòria aquesta tarda significaria superar a la Fatarella a la 10a posició.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

El partit del filial es juga avui divendres a les 20.30 h.

Comparteix