Victòria del Bàsquet l’Ametlla 72 a 67 davant del Teresianes de Tarragona

Comparteix

Aquest dimecres a les 20.00 h jugaran al Poliesportiu Municipal Galetet davant del Calafell Mas.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte el seu primer partit de la lligueta d’ascens. Ho va fer davant del Bàsquet Teresianes de Tarragona per 72 a 67 en un partit en el qual novament, després d’anar sempre per davant , se li va tornar a complicar a l’últim quart.

Els de l’Ametlla de Mar van aconseguir per fi la primera victòria d’aquesta fase d’ascens, una victòria treballada que tal com ha succeït en altres partits d’aquesta temporada, van manar en el marcador durant gairebé tot el partit, amb avantatges de fins a 13 punts i el rival els hi va complicar la vida en l’últim parcial, empatant-los en dos ocasions el marcador, tot i que a diferència dels últims partits, en aquesta ocasió foren els caleros els qui van acabar imposant-se.

Els de l’Ametlla de Mar van estar més encertats que en els altres partits des de la línia de tres punts convertint fins a set llançaments i amb un percentatge des de la línia de tirs lliures del 50%, millor que la dels tarragonins que no van passar del 30%.

Pol Aguado amb 30 punts va ser el màxim encistellador del partit. Aitor Gavilán és un dels components de l’equip.

Després d’aquesta primera victòria, els de l’Ametlla de Mar segueixen cuers a la classificació amb 5 punts, tres derrotes i una victòria. Aquest dimecres a les 20.00 h jugaran al Poliesportiu Municipal Galetet davant del Calafell Mas.

Comparteix