El cadet perd a Amposta i diu adeu a l’ascens amb el cap alt

Comparteix

L’aleví va golejar per 7 a 2 a la Rapitenca B i s’ha situat tercer a l’eliminatòria de la Copa Primavera.

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 3 gols a 1 al camp de l’Amposta i diu matemàticament adeu a l’ascens de categoria a manca d’un partit per disputar.

Finalment, serà l’Amposta el que pujarà de categoria. Des de dissabte, els ampostins són nou equip de categoria preferent després d’imposar-se al cadet calero, l’únic equip que els ha mantingut el pols durant aquesta lligueta d’ascens.

Els caleros, amb algunes baixes importants van mantenir-se dins el partit tot i anar per darrere en el marcador des del primer quart de partit. El resultat al descans era de 2 a 0 i a l’inici de la segona part els caleros van escurçar diferències amb un gol de Jahvé Moreso, que va posar un punt d’emoció al partit fins que els ampostins van marcar el tercer definitiu.

Una derrota, la primera de la lligueta, que segons l’Àlex Gómez entrenador de l’equip, no ha d’esborrar la gran temporada que ha fet l’equip calero.

En l’altre partit de la jornada el Tortosa va guanyar 3 a 9 al Batea, deixant als caleros a la tercera posició provisional amb sis punts. Dissabte clouran la lligueta d’ascens a casa davant del Batea.

Per la seva part, l’aleví va golejar per 7 a 2 a la Rapitenca B i s’ha situat tercer a l’eliminatòria de la Copa Primavera, empatat amb 9 punts amb el primer i el segon classificat i tornant als rapitencs la derrota de la primera volta. Amb cinc gols de Gorka Brull i un de Patxi Nieves, els caleros van demostrar que poden guanyar a qualsevol. Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’aleví, “…”.

Els de l’Ametlla de Mar tenen molt difícil la classificació amb tres victòries i dues derrotes i dissabte clouen l’eliminatòria al camp del Jesús i Maria.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va finalitzar la lliga empatant a 2 gols davant de l’Arnes B, mantenint la 4a posició final d’entre quinze equips que van començar la temporada. El prebenjamí Seitonillos juga aquesta tarda a les 18.30 h a casa davant del Tortosa Ebre Roig. Sisens a la classificació, encara els queda el partit d’avui i un altre dissabte per finalitzar la lliga.

Comparteix