S’estrenen les pistes de pàdel cobertes de les instal·lacions esportives

Comparteix

Les noves pistes se sumen a les dues ja existents descobertes.

Les pistes de pàdel cobertes municipals ja es poden utilitzar. Aquest dissabte es va dur a terme una exhibició per part d’AudiPadel Series amb Iván Rodenas i Diego Polo i Albert Roglán i Agustín Hernàndez i diumenge, els equips de pàdel del Club de Tenis calero també van poder estrenar les pistes als partits de lliga.

Les obres de les pistes de pàdel cobertes han finalitzat i els aficionats a aquest esport ja poden entrenar l’esport, arrecerats del vent i la pluja.

En total són tres pistes cobertes, que van situades dalt de les pistes de tenis, dins del complex esportiu municipal, on en un futur, també es pretén fer una zona d’aparcament i uns vestidors per als usuaris tant de tenis com del pàdel i també un pavelló poliesportiu cobert. D’aquesta manera, se sumen tres pistes més cobertes a les dues existents descobertes.

El funcionament per reservar les pistes és com les pistes descobertes per la web o trucant al centre.

El cost ha estat de 288.868 euros, el 50 % del qual, subvencionat per Enresa.

Comparteix