L’EMMA obre les portes a tots els futurs músics interessats en tocar un instrument

Comparteix

Ho fa durant tot el mes de maig, diversos dies determinats a les 18.30 h.

Durant el mes de maig, l’Escola Municipal de Música duu a terme una roda d’instruments, en la qual, tothom qui estigui interessat a donar-se d’alta a l’escola i no tingui clar quin instrument vol tocar, es dirigeixi al centre per a sentir-los en format de petit taller.

Després de treure la música al carrer amb els assajos que van protagonitzar els alumnes de l’Escola Municipal de Música, el centre continua obrint les portes a futurs músics perquè s’introdueixin a la cultura musical. Els tallers, que es duen a terme diversos dies a la setmana a les 18.30 h, permeten donar a conèixer els diferents instruments que ofereix el centre, veure, tocar i sentir-los de prop.

Anna Vizcarro és la Cap d’Estudis del centre.

Per més informació es pot enviar un correu a emma@ametllamar.cat on us informaran més detalladament.

A banda, el passat dimecres, el professorat del centre va anar a fer un petit concert a l’Escola Sant Jordi, coincidint amb la setmana cultural, amb els diferents instruments que treballem a l’Escola de Música. Els músics van representar el conte: La mar va dir prou! d’Agustín Comotto.

A més, el dia 20 de maig a la població de la Sénia, l’Escola participarà en la Trobada Bandes Infantils organitzada per l’Escola de Música de la Sénia, Agrupació Musical Rapitenca i Emma de l’Ametlla de Mar.

Comparteix