La Cala busca la 2a posició al camp del Benissanet

Comparteix

El filial juga a casa aquest dissabte a les 17 h amb el Sant Jaume, cuer de la classificació.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga diumenge a les 17.30 h al camp del Benissanet, cuer de la classificació i ja descendit a la 4a Catalana, amb l’objectiu de sumar la victòria i allargar la millor ratxa de la temporada.

Els caleros, porten set victòries consecutives i diumenge viatgen a la Ribera d’Ebre amb l’objectiu de sumar la vuitena que els permeti continuar vius en la lluita que des de fa setmanes tenen amb l’Amposta per la segona posició.

Els caleros hauran d’adaptar-se de nou, com ja va passar la passada setmana a Xerta, a un camp de terra que dificultarà el seu joc, tot i que la diferència a la classificació demostra la diferència entre els dos equips i per lògica s’hauria d’imposar l’equip calero, tot i que en futbol pot passar de tot.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

El Gandesa del calero Ivan Romeu pot proclamar-se campió de lliga i nou equip de 2a Catalana aquest cap de setmana amb un empat al camp del Tortosa B. Els Caleros amb la tercera posició final assegurada i amb només dos punts de diferència respecte a l’Amposta, busquen la segona posició, que tot i no està previst inicialment, pot significar l’ascens a causa de la reestructuració de les categories superiors.

Per la seva part, el filial juga a casa aquest dissabte a les 17 h amb el Sant Jaume, cuer de la classificació. Els caleros, que venen de perdre al camp del Pinell en una derrota enganyosa i amb una bona imatge.

En terra de ningú a la classificació, els de l’Ametlla de Mar encara tenen a l’abast en els tres partits que queden per disputar, assolir la 10a posició. Jordi Subirats, entrenador del filial no es refia del Sant Jaume tot i ser cuer.

El Sant Jaume és el cuer amb 12 punts i els caleros ocupen l’11a posició amb 27.

Comparteix