El cadet es juga l’última carta de l’ascens al camp de l’Amposta

Comparteix

L’Aleví a la Copa Primavera, jugarà dissabte a les 10 del matí a casa davant de la Rapitenca B.

El cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar es jugarà aquest dissabte al matí a Amposta totes les opcions de mantenir-se viu en la lligueta de promoció d’ascens a categoria preferent.

Els caleros, amb una victòria i tres empats, ocupen la segona posició de la classificació en aquesta lligueta i són els únics que tenen opcions junt amb l’Amposta d’assolir l’ascens, ja que tant Tortosa com Batea, s’han quedat sense cap possibilitat.

Tot passa, però, pel partit que han de jugar els caleros aquest dissabte a les 12.30 h al camp de l’Amposta, líder d’aquesta lligueta amb quatre punts de diferència sobre els de l’Ametlla de Mar, l’únic equip que ha estat capaç de negar-los la victòria. Necessiten guanyar i després esperar a l’última jornada. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

De tot el futbol base federat, només queda en competició l’Aleví a la Copa Primavera, que jugarà dissabte a les 10 del matí a casa davant de la Rapitenca B.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets es juga aquest dissabte a les 11.15 h a casa la 4a posició final amb l’Arnes B en l’últim partit de la temporada, i el prebenjamí Seitonillos a traslladat el partit d’aquesta jornada davant del Tortosa Ebre al dimarts a les 18.30 h.

Comparteix