Tercera derrota del bàsquet calero per 74 a 70 a la pista de l’Alcover

Comparteix

Dissabte a les 17.30 h visita el Galetet el Bàsquet Teresianes, partit en el qual, els caleros ja no poden fallar.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va patir ahir al vespre la tercera derrota de la lligueta d’ascens en tres partits disputats. Els caleros van perdre a la pista del Bàsquet Alcover per 74 a 70 després d’haver començat l’últim quart amb 18 punts d’avantatge.

Si la manca d’encert de cara a cistella va ser clau en la derrota dels caleros del passat dissabte davant de l’Alcover, ahir no va ser així. Els caleros van desenvolupar durant els tres primers quarts el joc al qual ens han tingut acostumats durant tota aquesta temporada. El que possiblement ningú s’esperava és que en un partit que van arribar a dominar per 20 punts de diferència, que van començar l’últim quart amb 18 punts d’avantatge, els de l’Ametlla de Mar encaixessin 36 punts, els mateixos que durant els tres quarts anteriors.

Quan tot pareixia indicar que es traurien l’espina de la derrota del dissabte, l’Alcover es va posar per davant en el marcador per primera vegada en l’últim minut de partit i els va valdre la victòria davant d’una defensa que no va estar a l’altura. Aitor Gavilán és un dels components de l’equip de bàsquet.

Si mirem d’estadístiques, set llançaments des de la línia de 3 punts encertats i un 52% en tirs lliures. Pol Aguado amb 27 punts va ser el màxim encistellador dels caleros.

Els caleros són cuers a la classificació amb tres derrotes i dissabte a les 17.30 h visita el Galetet el Bàsquet Teresianes, partit en el qual, els caleros ja no poden fallar.

Comparteix