Continua la Mostra de Teatre ‘Cala de l’Ametlla’ amb la comèdia ‘Tres sogres millor que dos’

Comparteix

Delta Teatre serà el convidat diumenge amb la representació d’aquesta comèdia d’Hugo Daniel Marcos.


L’obra ‘Tres sogres millor que dos’ representada per la Companyia Delta Teatre de Deltebre serà la protagonista aquest cap de setmana a la Mostra de Teatre ‘Cala de l’Ametlla’ que s’està desenvolupant entre els mesos d’abril i maig a l’Ametlla de Mar.

Els de Deltebre, habituals en els intercanvis teatrals amb el Grup Escènic de la Societat, porten a l’Ametlla aquesta adaptació de Francesc Bertomeu i Maria Cinta Torné de l’obra Suegras Bàrbaras de l’autor Hugo Daniel Marcos.

Una comèdia que tracta sobre els prejudicis i les dificultats que han de superar els protagonistes per mantenir la seva relació sentimental, la qual és qüestionada per terceres persones. Els actors i actrius que formen part d’aquesta obra són Dani Bonet, Elena Queral, Conxita Pagà, Marisa Torné i Raquel Arques.

Josep Tomàs Margalef, un dels directors del Grup Escènic de la Societat, remarca que la diversió per aquest diumenge estarà assegurada.

La representació tindrà lloc aquest diumenge a les 19 h a la Sala de la Societat i les entrades, al preu de 5 € els socis i 7 € els no socis, es vendran una hora abans a taquilla.

La XVII Mostra de Teatre Cala de l’Ametlla, que es va iniciar el passat 22 d’abril i s’allargarà fins al pròxim 20 de maig, té l’objectiu d’enriquir la cultura teatral del municipi i oferir una visió variada del teatre amateur del territori, així com establir un intercanvi entre els diferents grups escènics. Durant aquest període s’han programat cinc representacions teatrals a càrrec, tant del Grup Escènic de la Societat, com d’altres companyies amateurs del territori.

El 20 de maig els actors i actrius caleres tancaran la mostra amb l’obra ja representada a la Candelera, ‘Comèdia Negra’.

Comparteix