Nova ensopegada del Bàsquet l’Ametlla al Play-Off d’ascens

Comparteix

Avui mateix tindran una nova oportunitat, ja que aquesta tarda tornaran la visita a l’Alcover.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre dissabte a la tarda el segon partit del Play-off d’ascens davant de l’Alcover per 53 a 57 en un poliesportiu municipal Galetet ple, que no va parar d’animar als caleros.

Els de l’Ametlla de Mar van començar forts i es van apuntar el primer parcial. En un segon quart molt igualat, els visitants van remuntar i ja van marxar al descans amb el marcador a favor. A la segona part, els de l’Ametlla de Mar sempre van anar a remolc i només al final del tercer quart, els de l’Ametlla de Mar van poder situar-se a un sol punt, fent un gran esforç físic.

Quan pareixia que a l’últim quart podia arribar la remuntada, els caleros es van trobar amb un Alcover fort físicament i molt encertat de cara a cistella i no van poder restar les diferències. Al final 53 a 57, primera derrota de la temporada davant dels alcoverencs i segona derrota de la lligueta en dos partits disputats.

Tant en el partit a la pista del Teresianes com davant de l’Alcover, els caleros no s’han trobat còmodes de cara a cistella, amb percentatges d’encert molt baixos, tant en el llançament de tirs lliures amb un 50% d’encert, errant 19 de 38 llançaments, i d’igual manera des de la línia de 3 punts amb només dos encerts.

A més, homes com Pol Aguado o Aitor Gavilán, acostumats a estar entre els 15 i els 20 punts d’anotació van estar molt per sota. Sí que va destacar Guillem Mayor amb els seus 15 punts i sobretot en la seva feina en el rebot.

Aitor Gavilán és un dels integrants de l’equip.

Els caleros ho tenen complicat però no impossible en les seves aspiracions de pujar de categoria. Avui mateix tindran una nova oportunitat, ja que aquesta tarda tornaran la visita a l’Alcover. Cal recordar que els caleros van guanyar-los en els dos partits de la fase regular, però van perdre aquest dissabte a la lligueta d’ascens.

Dissabte a les 17.30 h rebran al Galetet al Bàsquet Teresianes, imbatut fins al moment al Play-Off amb dues victòries en dos partits.

Comparteix