El pàdel calero al límit del Play-Off després de la derrota a Alcanar

Comparteix

Diumenge es poden jugar la 3a plaça amb el Pàdel Mora la Nova a les 11 del matí a les pistes del CEM la Cala.

L’equip A de pàdel del Club Tennis l’Ametlla de Mar va perdre a Alcanar davant del Serramar i es complica la posició de Play-Off que manté al llarg de la temporada. El B no es va presentar al partit davant del Serramar B i l’equip femení va descansar.

La derrota de l’equip A a la pista del pàdel Serramar els deixa en zona de Play-Off però amb només un punt de marge dels perseguidors. Els caleros van perdre 3 a 0. Ivan Fernández i Jaume Pijoan van perdre en tres sets 7/6, 4/6 i 6/3. Jordi Boyer i Albert Bouzas van perdre 6/2 i 6/1 i Marc Medrano i Isaac tesón també van perdre en tres sets 6/4, 2/6 i 6/1. Els caleros són 4ts amb 16 punts. Diumenge es poden jugar la 3a plaça amb el Pàdel Mora la Nova a les 11 del matí a les pistes del CEM la Cala.

Pel que fa a l’equip B, no es va presentar a disputar el partit davant del Serramar B d’Alcanar i segueixen últims amb 6 punts. Diumenge a les 11 del matí juguen a les pistes del CEM davant del Terres de l’Ebre C de la Ràpita.

Pel que fa a l’equip femení, va descansar la darrera jornada i aquest dissabte a les 11 del matí juguen a les pistes del CEM davant del Serramar B d’Alcanar.

Comparteix