Junts per l’Ametlla presenta la llista i la candidatura amb un programa d’actuacions a curt, mitjà i llarg termini

Comparteix

Entre les actuacions que defensa Junts hi ha la construcció d’un edifici on ubicar l’escola de música i els assajos de la Banda de la Cala, ubicar una zona d’oci nocturn al sector 22b1, consensuada amb els veïns, i la millora de la façana marítima al passeig marítim entre les platges de l’Alguer i Pixavaques.

Junts per l’Ametlla de Mar va dur a terme, el passat divendres al vespre, la presentació pública de la seva candidatura a les eleccions municipals a l’Ametlla de Mar, en un acte encapçalat per la seva cap de llista, Eva del Amo i amb la presència de la diputada i portaveu de Junts x Catalunya al Parlament de Catalunya, Mònica Sales.

En el seu parlament, la candidata de Junts va lloar els homes i les dones de la seva llista, gent, segons del Amo, «honesta, propera, convençuda i treballadora, que inspira confiança, força en equip i que té vocació de servei per millorar la qualitat de vida caleros».

A del Amo, l’acompanyaran Jordi Martí com a número 2, Maria José Castellano com a número 3 i Amadeo Comes com a número 4, renovant els primers llocs de la llista. En 5a posició apareix Albert Borràs i, en 6è lloc, l’actual regidora Neus Balfegó. Glòria Brull i Josep Maria Callau, actual regidor ocupen el número 7 i 8 i Aina Escarceller i Brice Gallego els llocs 9è i 10è.

Segons la candidata de Junts per l’Ametlla, el programa electoral s’estructura en projectes i actuacions que es faran a curt, mitjà i llarg termini amb un fil conductor i un full de ruta, «deixant de banda la improvisació actual». Projectes prioritaris, coherents i que es puguin dur a terme sense que provoquin problemes, que com va dir, «està succeint amb la construcció de la biblioteca».

Entre els projectes més destacats, la candidata de Junts es va centrar en tres molt concrets: la construcció d’un edifici on ubicar l’escola de música i els assajos de la Banda de la Cala, ubicar una zona d’oci nocturn al sector 22b1, consensuada amb els veïns i la millora de la façana marítima al passeig marítim entre les platges de l’Alguer i Pixavaques.

Eva del Amo és la candidata de Junts a l’alcaldia.

Del Amo, que va qualificar l’acte de molt emotiu, va explicar que «vol treballar per un poble que doni oportunitats laborals als joves i així evitar que hagin de deixar la Cala per tal de buscar-se la vida».

Quant als retrets, del Amo va lamentar l’atac personal per part de l’equip del govern municipal a la seva persona i va qüestionar la seva forma de fer política.

Per la seva part, la diputada Mònica Sales en la seva presentació va fer una definició de la candidata Eva del Amo, destacant la seva «lleialtat a un equip, un projecte de país amb fermesa i en positiu». Va parlar de proximitat amb les persones i empatia, i de conceptes com «el lideratge, l’empoderament de la dona, rigor, solvència, identitat i compromís» que la defineixen.

Comparteix