Candidats a les eleccions presentaran les seves propostes davant dels veïns de Les Tres Cales

Comparteix

La presentació serà dissabte a les 18 h a la pista poliesportiva del Parc Públic de la urbanització Les Tres Cales.

El pròxim dissabte dia 6 de maig a les 18 h de la tarda tindrà lloc a la pista poliesportiva del Parc Públic de la urbanització Les Tres Cales, i dins de la precampanya electoral a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, una presentació dels programes dels candidats a l’alcaldia.

L’esdeveniment ha estat organitzat per l’Associació Tres Cales Mestral XXI i comptarà amb la participació de quatre de les formacions polítiques que, segons l’entitat, han manifestat el seu interès a poder explicar directament als veïns de les Tres Cales, quines són les seves idees i projectes per a la urbanització.

Toni Massanés, president de l’Associació Tres Cales Mestral XXI, explica que l’assistència a l’acte serà lliure i que s’espera rebre centenars de veïns interessats per conèixer quines propostes es contemplen.

L’Associació ha animat els veïns que no puguin assistir a veure l’acte al canal de Youtube @lastrescalesasociacion.

Comparteix