La Cala segueix en ratxa després de guanyar 3 a 0 al Gandesa

Comparteix

El filial es va imposar al Ginestar que és el tercer classificat, però ve perdre dissabte al camp de la Galera.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar divendres al vespre per 3 gols a 0 al Gandesa, líder destacat de la categoria, en un partit en el qual va saber aprofitar les seves ocasions per prendre’s la revenja del partit de la primera volta.

Els de l’Ametlla de Mar es van imposar a tot un Gandesa, infligint-li la tercera derrota de la temporada i demostrant la gran pegada que té l’equip calero, molt més contundent que els visitants a les àrees.

En una primera part molt igualada, els de l’Ametlla de Mar es van avançar en el marcador després que Xavi Fages tot sol desviés la pilota amb el cap a la xarxa després d’una centrada a l’esquena de la defensa visitant, que va demanar fora de joc. Amb l’1 a 0 s’arribava al descans.

A la segona part, Fages de nou, feia el 2 a 0 a la mitja volta després de baixar una pilota a l’interior de l’àrea davant la permissivitat gandesana.

Els caleros amb aquest segon gol van passar a tenir el partit controlat, tot i que el Gandesa va continuar insistint des de la pilota fins que al minut 62 Marc Brull va aconseguir el tercer després d’un xut de fora de l’àrea que es va colar per l’escaire.

Amb el 3 a 0 es va acabar el partit, ja que el Gandesa, tot i els intents no va saber desmuntar una defensa molt seriosa i ben posicionada de l’Ametlla de Mar, tot i que Erik Devadip, tal com havia fet a la primera part amb una doble parada, va desviar el que hagués pogut convertir-se en el 3 a 1 a deu minuts del final.

Gran victòria i molt treballada dels caleros, que d’aquesta manera es treien l’espina que portaven clavada des del partit de la primera volta en el qual van caure golejats a Gandesa.

Xavi Subirats és l’entrenador calero.

Els de l’Ametlla de Mar continuen tercers amb 59 punts, a 10 punts del Gandesa i a dos de l’Amposta. La diferència de la Cala respecte al quart classificat que és la Rapitenca B ja és de 10 punts.

El filial guanya al Ginestar i perd amb la Galera

Per la seva part, el filial no va poder convertir els dos partits disputats en un cap de setmana de sis punts, fent el difícil aquest dilluns, ja que es va imposar al Ginestar que és el tercer classificat, però perdent dissabte al camp de la Galera que ocupa la 4a posició per la cua.

A la Galera, els de l’Ametlla de Mar van començar marcant i posant-se 0 a 2 en el marcador, tot i que els del Montsià van anar recuperant terreny fins a col·locar el 8 a 4 en el marcador. Salifou, Genís Consarnau, Xavier Khalifi i William Gonzalvo van ser els autors dels quatre gols caleros.

Dilluns, davant del Ginestar, els de l’Ametlla de Mar van començar perdent, tot i que entrada la segona part arribaria el gol de l’empat de Marc Pallarés després de convertir un penal. Pocs minuts després, Salifou marcaria el segon per als locals establint un 2 a 1 que ja no es mouria del marcador.

Jordi Subirats és l’entrenador dels caleros.

Amb els tres punts sumats aquest cap de setmana el filial és 11è amb 27 punts a la classificació.

Comparteix