El 1r equip de la Cala juga aquesta tarda davant del Gandesa líder

Comparteix

El filial de la Cala, juga dissabte a les 16.45 h al camp de la Galera i el dilluns 1 de maig a les 17 h, recuperaran el partit ajornat davant del Ginestar a casa.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquesta tarda de divendres a partir de les 20.15 h en partit avançat a la jornada 26a i ho farà ni més ni menys que davant del Gandesa, líder destacat de la categoria.

Els de l’Ametlla de Mar des de la 3a posició de la classificació, rebrà aquesta tarda a un intractable Gandesa, entrenat pel calero Ivan Romeu i que suma 23 victòries per només dues derrotes, al que li resten només quatre punts per assegurar-se matemàticament el campionat i l’ascens i cinc partits de marge per sumar-los.

Els caleros per la seva part, continuen empentant per assolir la segona plaça. Porten quatre victòries importants consecutives davant de l’Amposta, la Cava, Masdenverge i Perelló, i a més, porta l’espineta clavada del partit de la 1a volta a la Terra Alta, en el qual, amb la pitjor imatge de la temporada, va encaixar un 9 a 1 en contra.

La revenja esportiva està servida i cal veure si els caleros seran capaços, més enllà de competir, de superar als gandesans. De les intencions dels caleros en parla l’entrenador Xavi Subirats.

Per altra banda, el filial de la Cala, que juga a la 4a Catalana, té aquest cap de setmana dues cites rellevants. Per una banda, el partit d’aquest dissabte a les 16.45 h al camp de la Galera, oportunitat única pels de l’Ametlla de Mar per estirar la bona trajectòria dels darrers partits, donada la classificació d’uns i altres, tot i la dificultat d’un terreny de joc de terra. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Dilluns 1 de maig a les 17 h, els caleros recuperaran el partit ajornat davant del Ginestar, tenint l’oportunitat de sumar sis punts en un cap de setmana, tot i la dificultat que genera l’equip de la Ribera d’Ebre, tercer classificat. Els caleros recordem que es troben a l’11a posició amb 24 punts.

Comparteix