El cadet juga dimecres davant del Tortosa B a la lligueta d’ascens

Comparteix

Els caleros visitaran diumenge al matí el camp del Batea en la 3a jornada de la lligueta.

L’equip de futbol cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar juga aquesta tarda a les 20.00 h el partit ajornat davant del Tortosa B, corresponent a la 1a jornada de la Fase d’Ascens a categoria preferent, que no es va poder disputar en el seu moment a causa del vent.

Els de l’Ametlla de Mar, després d’aconseguir un meritori empat a 2 davant de l’Amposta B, afronten aquest segon partit amb l’ànim de poder empatar als ampostins a la classificació i superar als tortosins, que dissabte van guanyar 4 a 1 al Batea. L’entrenador Àlex Gómez espera que no els afecti l’esforç físic del dissabte.

Els caleros visitaran diumenge al matí el camp del Batea en la 3a jornada de la lligueta.

Comparteix