Derrota inesperada dels Veterans de la Cala al camp del Vinaròs

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar continuen a la 7a posició de la classificació, empatats a punts amb el Santa Bàrbara a 18 punts.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre per 1 gol a 0 al camp dels veterans del Vinaròs, un resultat inesperat, vista la situació de tots dos equips a la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar no van poder ni puntuar al camp del Vinaròs i això que van disposar de suficients oportunitats per a fer-ho. Els de l’Ametlla de Mar van estar negats de cara a porta i els va sobrar conformisme amb l’evolució del partit i amb el marcador final, el qual, no entrava en els plans de l’equip. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans de la Cala.

Els de l’Ametlla de Mar continuen a la 7a posició de la classificació, empatats a punts amb el Santa Bàrbara a 18 punts, a manca de dos partits per disputar. Diumenge es podrien assegurar com a mínim aquesta setena posició si guanyen en el seu desplaçament al camp dels veterans de l’Aldeana.

Comparteix