La Diada al Castell de Sant Jordi aplega centenars de persones als entorns de l’emblemàtic monument

Comparteix

Els guanyadors del Concurs de Paelles van ser Carme Garcia i Maria Cinta Bardí, ‘Los Cusins’ i Ingrid Borràs.

Aquest diumenge, caleres i caleros van poder gaudir de la tradicional Diada al Castell de Sant Jordi, que enguany complia 39 anys de vida, amb activitats com la caminada pel Camí de Ronda, la sardinada popular o el concurs de paelles, entre altres activitats en un dia marcat pel bon temps.

Els més matiners van ser els participants de la tradicional caminada, que recorria el GR-92 des del nucli urbà i fins al Castell de Sant Jordi. A primera hora del matí i als entorns del castell, també es començaven a veure alguns participants del concurs de paelles, que buscaven el millor lloc per elaborar aquest plat estrella.

A partir de les 13 h, els fogons d’una vintena de participants van començar a cuinar les paelles. El jurat va decidir que el primer premi se l’emportés Carme Garcia i Maria Cinta Bardí, el segon ‘Los Cusins’-que destinaran els diners a l’associació de les Libèl·lules dels Estels- i el tercer, Ingrid Borràs.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, apunta que va ser tot un èxit i agraeix a tothom per participar-hi.

Abans de la paella no hi va faltar la sardina. Durant tot el matí, un miler de racions de sardines es van servir al públic assistent. També es van realitzar diverses activitats pels més menuts, un taller d’un mural de Sant Jordi i manualitats de roses i dracs. I la música de la Xaranga Suquet Calero va amenitzar la Diada tant al matí com a la tarda.

Comparteix