La Cala guanya al Masdenverge i diumenge visita al Perelló

Comparteix

Els caleros van guanyar per 3 a 1 al Masdenverge.

Pel que fa al filial, juguen dissabte a les 16 h a casa davant de la Fatarella.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va guanyar aquest dijous a la nit al Masdenverge en el partit recuperat que no es va poder disputar dissabte a causa del vent. Ho va fer per 3 a 1 decantant el resultat en els últims minuts.

Els caleros van apuntar-se aquest dijous tres nous punts davant d’un Masdenverge que va vendre cara la seva pell, i van  normalitzar la seva situació a la classificació, on s’ha tornat a posar a dos punts del segon que és l’Amposta i ha posat nou punts de diferència respecte al quart classificat que és la Cava.

La primera part va ser de domini local, tot i que va costar plasmar-lo en oportunitats, tot i que haguessin pogut marxar amb avantatge al descans. A la segona part el domini calero va ser més insistent i van arribar les ocasions, tot i que els caleros no van estar encertats en les rematades a porta desaprofitant oportunitats fins que Jordi Callau amb una mica de fortuna va obrir la llauna. Quan tot pareixia indicar que els caleros marcarien el segon, fou el Masdenverge qui mancant deu minuts pel final i després d’una jugada de sort amb llarguer inclòs, es va aprofitar d’un autogol del porter calero per posar l’empat.

Moha va desfer l’empat poc després amb un gran gol i en l’últim minut, Xavi Fages establia el 3 a 1 definitiu davant del deliri de l’afició.

Xavi Subirats és l’entrenador dels caleros.

Els de l’Ametlla de Mar són tercers a la classificació amb 55 punts i diumenge a les 17 h visiten al Perelló al camp de la Vinyeta, un Perelló que tot i estar quart per la cua amb 18 punts, ha millorat molt respecte al que va visitar el camp de la Cala a la 1a volta.

Subirats explica que tot i el component emocional del partit, sortiran com sempre a per la victòria.

Quant al filial, els de l’Ametlla de Mar juguen dissabte a les 16 h a casa davant de la Fatarella. Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Mentre els caleros ocupen la 12a posició de la classificació amb 21 punts, la Fatarella és 10è amb 31 punts.

Comparteix