El PP serà la cinquena candidatura local a les eleccions municipal

Comparteix

La candidatura serà encapçalada perAdrià Figueres.

El Partit Popular de Catalunya ha estat l’última formació política que ha presentat candidatura a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig a l’Ametlla de Mar. El cap de llista serà l’Adrià Figueres, la seva cara visible a la població durant els últims anys.

President local i comarcal del PP, Adrià Figueres, tot i que amb moltes dificultats, ha aconseguit tancar una llista pocs dies abans de la fi del termini que es tanca el pròxim dilluns.

Adrià Figueres ha explicat que més que marcar-se l’objectiu d’un resultat concret, el més important és estar a la línia de sortida i treballar per treure representació amb molts independents a la candidatura.

Tot i qüestionar la labor del govern municipal en els darrers anys, Adrià Figueres no vol adoptar una actitud destructiva ni crítica, sinó la d’una formació que vol aprendre dels errors dels altres per no tornar-los a repetir.

Figueres va qualificar la seva llista com una candidatura competent i amb gent amb diferents maneres de pensar que busca oferir una proposta i un projecte de poble en clau local i positiva. De moment, només s’han fet públics els noms de la número 2 i el número 3 de la candidatura, Bibiana Espinosa i Àngel Suárez respectivament.

Cal recordar que el PP no es presentava a les eleccions municipals des de 2015.

Comparteix