‘20.000 especies de abejas’

Comparteix

Una de les estrenes destacades de la setmana és la coproducció catalana ‘20.000 especies de abejas’, d’Estíbaliz Urresola. El film arriba a la gran pantalla després de passar pel Festival de Màlaga on va guanyar la Biznaga d’Or a la millor pel·lícula i el premi a millor actriu de repartiment per a Patricia López Arnaiz.

El film, que també va estar premiat al Festival de Berlín amb l’Os de plata a la millor interpretació protagonista per Sofía Otero, narra la història de la Coco, de 8 anys, una nena trans que no encaixa amb les expectatives de la resta. Tots el seu entorn insisteix en anomenar-lo Aitor, un nom amb el qual no es reconeix, com tampoc en la mirada dels altres. L’Ane, la mare de la Coco, bolcada en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, estretament arrelada al cultiu d’abelles i a la producció de mel. La Coco veurà en les vacances l’oportunitat per mostrar-se com la nena que és.

Aquesta i més estrenes al FilaZero!

Comparteix