Tota la claror, nou llibre del poeta Joan Callau

Comparteix

Un poemari que parla, amb llenguatge senzill, del pes i de les restes de certes coses que se’ns fan malbé a la vida, de com serem capaços de fer net del tot d’aquestes restes que ens fan nosa i que potser ens frenen.

Una de les novetats literàries d’aquest Sant Jordi és el nou llibre de poesia de Joan Callau, Tota la claror, un llibre que trenca amb tot l’escrit anteriorment pel poeta calero, que va guanyar l’edició de 2022 del Premi Terra de Fang de Deltebre.

Publicat per Onada Edicions, Tota la claror és un llibre frontissa amb tot el que ha fet Callau en els darrers anys, sobretot, després del que ell anomena la trilogia involuntària de L’avís de l’àngel (Premi Miquel Martí Pol 2013, de Roda de Ter – Pagès Editors 2014), L’arbre que som (Pagès Editors 2018) i Com l’hora blava (Premi Benet Ribas 2020, dels Premis Recull de Blanes – Pagès Editors 2021).

Amb un llenguatge senzill, Tota la claror parla del pes i les restes de certes coses que se’ns fan malbé a la vida i de com serem capaços de fer net del tot d’aquestes restes que ens fan nosa i que potser ens frenen d’aixecar un àmbit nou.

Joan Callau parla de tribut als lectors que l’han seguit en els darrers anys.

El llibre ja es pot adquirir a les llibreries del territori i a diverses plataformes digitals, entre elles la de l’editorial.

Comparteix