Comença la XVII Mostra de Teatre, amb la visita del grup de teatre de Ferreries

Comparteix

El tret de sortida serà aquest dissabte, 22 d’abril, a les 19 h de la tarda amb l’obra ‘Taxi.

Aquest dissabte comença la XVII Mostra de Teatre La Cala l’Ametlla, organitzada pel Grup Escènic de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. La voluntat d’aquest certamen és enriquir la cultura teatral del municipi, oferint una visió variada del teatre amateur del territori i alhora que serveixi d’intercanvi entre els grups escènics.

En total seran 5 representacions teatrals que s’oferiran durant l’abril i el maig a la sala de la Societat. L’obra ‘Taxi’, representada per Pastisset Grup Teatre de Ferreries, donarà el tret de sortida a aquesta nova edició de la mostra, aquest dissabte a les 19 h de la tarda.

‘Taxi’ és una comèdia de Ray Cooney que tracta la història d’un taxista de professió, que està casat amb dues dones i viu amb cadascuna a un barri diferent. Això l’obliga a portar una planificació d’horaris molt estricta i fer veritables jocs de malabars per poder acontentar totes dues. Tot el seu pla s’esvaeix quan acaba per accident a l’hospital i el seu nom apareix per partida doble a la comissaria de cada districte.

La següent representació tindrà lloc el 6 de maig a les 20 h i serà ‘Un Lloc Comú’ del Grup Escènic SCER. Seguidament, el 7 de maig seran els més menuts del grup de teatre calero que pujaran a l’escenari amb l’obra ‘La Rebel·lió d’un Món de Contes’. El 14 de maig serà el Delta Teatre de Deltebre que visitarà la Cala amb l’obra ‘Tres sogres millor que dos’. I per últim, el 20 de maig, els actors i actrius caleres tancaran la mostra amb l’obra de Candelera, ‘Comèdia Negra’.

El codirector del grup calero, Josep Tomàs Margalef, anima a tothom a anar a veure teatre amateur.

A banda, a mitja mostra, el 29 d’abril, el Grup Escènic de la SCER enguany també estarà present a la Mostra Nacional Amateur de Catalunya a Pineda de Mar, amb l’obra ‘Florido Pensil’. El grup calero juntament amb el grup del Perelló hi serà en representació dels grups escènics ebrencs.

Les entrades tindran un preu de 7 euros pels no socis i 5 euros pels socis i es podran adquirir una hora abans de la representació.

Comparteix