La Cala davant del Masdenverge amb l’objectiu d’allargar el bon moment

Comparteix

El filial de l’Ametlla de Mar que disputa la 4a Catalana, jugaran dissabte a les 18 h a casa davant del Ginestar.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest dissabte a les 16 h davant del Masdenverge en la represa de la competició a la 3a Catalana després de l’aturada de Setmana Santa. Francesc Callau

Els caleros jugaran a casa amb l’objectiu de continuar lluitant mantenint-se entre els tres primers classificats i intentar l’objectiu d’assolir la segona posició que actualment ocupa l’Amposta amb dos punts de diferència sobre els caleros.

Els de l’Ametlla de Mar arriben al partit després de dos triomfs de prestigi davant de l’Amposta i de la Cava, situat a la tercera posició i a set punts de diferència del 4rt classificat. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

El Masdenverge ocupa la 10a posició amb 28 punts, mentre que els caleros des de la 3a en tenen 50.

Pel que fa al filial, els de l’Ametlla de Mar que disputa la 4a Catalana, jugaran dissabte a les 18 h a casa davant del Ginestar. Tot i la golejada de l’últim partit al camp del Camarles, els caleros porten tres victòries en els últims cinc partits.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els caleros ocupen la 13a posició amb 21 punts, mentre que el Ginestar és 4rt amb 46.

Comparteix