La Cala guanya 0 a 1 a la Cava i s’acomoda entre els tres primers

Comparteix

El filial va caure golejat per 8 gols a 1 al camp del Camarles B.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 0 gols a 1 al camp de la Cava, consolidant la 3a posició de la classificació i allunyant els caveros de la lluita per aquesta posició.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar molt aviat. Corria el minut 6 de partit quan Marc Brull va marcar pels caleros el que seria l’únic gol del partit. Això els va anar molt bé als de l’Ametlla de Mar que jugaven en contra de vent i de vegades van haver d’encular-se. Així i tot, no van passar massa dificultats per mantenir el resultat fins al descans.

A la segona part a favor de vent els caleros van ser més dominadors i van intentar aprofitar les transicions ràpides i les pilotes a l’esquena caient en constants fores de joc, alguns molt protestats, arribant amb el 0 a 1 al final del partit.

Victòria important dels de l’Ametlla de Mar que suma a l’aconseguida la setmana passada davant de l’Amposta i consolida l’equip a la part alta. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Amb aquesta victòria els de l’Ametlla de Mar se situen provisionalment segons a la classificació amb 50 punts, tot i que acabaran ocupant la 3a posició quan el comitè de competició atorgui a l’Amposta els 3 punts del partit davant del Benissanet que va finalitzar abans d’hora i per manca d’efectius quan els ampostins guanyaven 8 a 0.

Per la seva part, el filial va caure golejat per 8 gols a 1 al camp del Camarles B. Els caleros no van ser rivals per a uns camarlencs que al descans ja guanyaven 5 a 0 amb un llarguer com a única aproximació de perill dels de l’Ametlla de Mar. A la segona part amb el partit decidit, els caleros van jugar millor, però van continuar arribant els gols d’un Camarles B que lluita per l’ascens. L’Únic gol visitant va arribar a l’últim minut de la mà del juvenil Juanito Sánchez.

Jordi Subirats, entrenador del filial considera que és una derrota per oblidar i passar pàgina aviat.

Els caleros ocupen la 12a posició a la classificació amb 21 punts.

Comparteix