Prop de 2.000 tapes servides en la ruta ‘Tot s’hi val’

Comparteix

La valoració des de la regidoria de Turisme és molt positiva.

La Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’ finalitza amb alta participació en la seva quarta edició. La nova ruta de tapes, que es va iniciar el 10 de març, ha finalitzat aquest passat diumenge amb 1.964 de tapes servides. Els bars i restaurants del municipi han elaborat 13 tapes amb una àmplia varietat de productes de qualitat i proximitat.

La proposta, impulsada per l’Àrea Municipal de Turisme, ha tingut bona acollida i es consolida al municipi un any més. Així ho apunta la regidora Maite Boquera.

En el premi de la Millor Tapa, escollida per votació popular, hi ha hagut un empat entre el restaurant La Cuadra i el Bar Merino.

La Ruta de Tapes ‘Tot s’hi val’ ha permès als restauradors escollir quins productes del mercat utilitzar per elaborar la seva tapa, sense limitacions. I és que la intenció era potenciar la creativitat dels restauradors oferint una tapa amb diferents productes, tant salats com dolços.

Comparteix